ruletkasistemi.bg
Как да спечелим на рулетка - ръководство, системи, стратегии Системи за рулетка

Мартингейл система

Какво представлява системата Мартингейл?

Това е една от най-лесните и най-популярни системи за рулетка, която е наистина лесна за разбиране. Тя представлява, удвояване на залога след всяка загубена игра.

Как работи?

Започвате със залог от 1 чип с едно към едно печалба, например червено/черно, четно/нечетно, голямо/малко число и ще продължите да залагате на това избрано поле. Ако не спечелите, просто удвоявате вашия залог и поставяте 2 чипа на полето. Ако загубите отново, залагате 4 чипа и т.н.. Ако спечелите, вие ще получите всички чипове които сте заложили плюс 1 допълнително. Това означава, че вие ще сте на печалба от 1 чип. Ако топчето падне на полето с нула, което не се случва много често, вие играете все едно се е паднал другия цвят. Теоритично, тези малки печалби могат да нарастнат до една голяма печалба. Тази теория е валидна, само ако следвате правилата стриктно.

Пример на Игра:

Залог Залог на цвят Резултат от играта Залози общо Общо печалба
1€ червено черно 1€ 0€
2€ червено черно 3€ 0€
4€ червено черно 7€ 0€
8€ червено червено 15€ 16€

Съвети от нас

  • Не започвайте с голям залог. Ако сте търпеливи, започнете с 1 Евро. Това ще намали вашите загуби в случай на неприятна серия.
  • След като спечелите, ние препоръчваме да започнете от начало и да повторите същата процедура след всяка печалба.
  • Изчакайте докато се появят например 3 червени подред и тогава започнете да залагате на черно. Това може да се използва за рулетки, които предлагат безплатни врътки. (Безплатните врътки при рулетка са нещо напълно различно от безплатните врътки при слот машините. Вие завъртате рулетката без да залагате нищо. При тази врътка, вие не печелите и не губите нищо). Безплатни врътки в рулетка може да се използват от всяко онлайн казино публикувано на тази страница.
  • Следете лимитите на рулетката. Изберете версия на играта с по-голям максимален залог, за да можете да увеличите вашия залог в случай на неприятна серия.

Казина в които може да играете и спечелите реални пари

Или изпробвайте вашата система, докато играете безплатно