ruletkasistemi.bg
Как да спечелим на рулетка - ръководство, системи, стратегии Системи за рулетка

Раздробен Мартингейл

Какво представлява Раздробен Мартингейл системата?

Раздробения Мартингейл е мутация на класическия Мартингейл. Тя предлага защита срещу дълга серия от цвят. Максималната загуба при тази система е 31 чипа! Някои източници посочват, че е необходимо да се процедира въз основа на предварително подготвена таблица(според законите на вероятността), но това не е истина.

Как работи?

Тази система се базира на залагането на максимум 5 врътки в десет серии. Това означава, че ако не спечелите дори и след петата врътка, не необходимо да удвоявате за следващата врътка, а да започнете отново от 1 чип. По този начин, вие ще избегнете негативното влияние на дълга серия от загуби и вие ще загубите максимум 31 чипа. Някои източници казват, че вие не трябва да залагате на един цвят, а да следвате предварителна изготвена таблица. Истината е, че това няма никакво влияние върху тази система.

Съвети от нас

Раздробеният Мартингейл може да изглежда малко монотонна след една дълга игра. Ако се оттегчите с нея след някакво време, опитайте нещо различно, по-агресивна система за рулетка за разнообразие.

Казина в които може да играете и спечелите реални пари

Или изпробвайте вашата система, докато играете безплатно