ruletkasistemi.bg
Как да спечелим на рулетка - ръководство, системи, стратегии Системи за рулетка

Система 3/2

Какво представлява системата 3/2?

Тази система за рулетка е прилично ефективна и в същото време относително щадяща за вашия капитал, играта е малко или много спокойна, обикновено без големи сътресения.

Как работи?

Ако изследвате масата на рулетката, ще видите че:

  • Първата колона има 6 червени и 6 черни полета
  • Втората колона има 4 червени и 8 черни полета
  • Третата колона има 8 червени и 4 черни полета

Ако заложим на червено, ние ще покрием 18 числа и ако същевременно заложим и на средната колона, ние ще покрием допълнително 8 черни числа. При този залог, вие покривате 26 числа и остават само 10 числа непокрити плюс нулата, или общо 11.

Пример на Игра:

Поставете 3 чипа на червено и 2 чипа на средната колона. Ако печелившото число е червено от първата или третата колона, вие печелите 3 чипа за червен цвят и губите 2 чипа от средната колона. И така като цяло вие сте с 1 чип на печалба.

  • Ако топчето падне на черно число от средната колона, вие печелите 4 чипа, но и губите 3 чипа заради цвета. И все пак като цяло вие сте на печалба с 1 чип!
  • Ако топчето падне на червено число от средната колона, вие ще спечелите 7 чипа от двата си залога общо.
  • Ако топчето падне на черно число от страничните колони, вие ще загубите 5 чипа, но все пак, трябва да кажем, че тази опция е най-малко вероятната.

Алтернативен вариянт на системата

Залог 3 чипа на зоната19-36 и 2 чипа на първа дузина (1-12), която ви позволява да покриете всички числа освен тези от 13 до 18. Докато топчето пада на което и да е число различно от 13-18, вие печелите 1 чип.

Казина в които може да играете и спечелите реални пари

Или изпробвайте вашата система, докато играете безплатно